Green Rose

Merinoull- og bambusklær til baby og barn: jakker, body, bukser, cardigan, luer, nattposer blant annet
Handlekurven er tom

GREEN ROSE logo

Vi er en ny, liten familiebedrift som driver med produksjon av økologiske tøybleier, klær og sengetøy til baby. Vi holder til i Litauen.

Det hele begynte da sønnen vår ble født for få år siden. Rett før fødselen hans leste vi tilfeldigvis en artikkel om at gutter kunne bli infertile ved bruk av engangsbleier. Da dukket spørsmålet opp: Hva er engangsbleier laget av?

Vi prøvde å finne noen svar i butikkene ved å lese på emballasjen. Uten hell. Det vi kunne finne på internett var bare visse fragmenter: cellulose, lim, fargestoffer, syntetiske dufter, natrium polyakrylat, polyetylen, polypropylen og andre rare ord. Kun kjemikalier! Da ble det tatt en streng beslutning: NEI til engangsbleier! 

Beslutningen om å slutte med engangsbleier samt masse fritid i svangerskapet gjorde at vi begynte å produsere tøybleier. Dette er ikke bare vanlige tøybleier, de er laget av økologiske materialer - hamp, bambus og bomull. Her er vår nettside i Litauen: www.green-rose.eu

Nå tar vi neste skritt - eksport av produktene våre til flere land.  I Norge representeres GREEN ROSE av enkeltpersonforetaket til vår familievenn som er bosatt i Norge. Firmaet heter Green Rose Arlauskis ENK (org. Nr. 999 014 461).

 

 Vennligst velkommen til

 

Vår norsk nettbutikk:

 cart Custom

 

Norsk Facebook side:

facebook

 

Google plus:

google

 

YouTube:

youtube

Frakt

kjøp under 800 kr - 100 kr på frakt
kjøp over 800 kr - 160 kr på frakt
   
Pga kraftig reduserte priser
kan vi ikke tilby mer attraktiv frakt

Betalingsmåter

PAYPAL

betal via Paypal med vanlig bankkort

FAKTURA

utsatt betaling